HUSET VENTURE SYR PRISNOMINERET AIRBAG-PUDE

Designvirksomheden FÓLK Reykjaviks ”The Airbag” er nomineret til en Green Product Award – og syet af vores systue …

De færreste forbinder vel airbags med hygge og afslapning – men det kan meget vel snart ændre sig. Udfoldet og stoppet med behørigt blødt overskudsfyld fra bl.a. dynejakker viser det sig nemlig, at en airbag fungerer perfekt som en både behagelig og særdeles holdbar pude, der passer til alt lige fra børneværelset over dagligstuen og til udendørsbrug.

Det var FÓLK Reykjavik, en islandsk designvirksomhed med base i København, der så pudepotentialet i airbags. Og da man i FÓLK Reykjavik har stort fokus på bæredygtig livsstil, hvad var så mere oplagt end at få de bæredygtige åndsfæller hos os i Huset Venture til at stå for produktionen af airbagpuderne – kaldet ”The Airbag”?

– I FÓLK Reykjavik er det vores mål gennem designprodukter at inspirere folk til en mere bæredygtig livsstil. Derfor var det helt oplagt at samarbejde med Huset Ventures systue om produktionen af The Airbag, da Huset Venture jo netop også har bæredygtighed som et grundprincip, siger Ragna Sara Jónsdóttir, stifter af og kreativ direktør i FÓLK Reykjavik.

Og som et håndgribeligt bevis på, at det betaler sig at tænke ud af bag’en, er The Airbag nu nomineret til en pris i kategorien Interior & Lifestyle ved den 11. udgave af Green Product Award, der løber af stablen i Berlin i april.  Her er The Airbag oppe mod et skarpt felt af ligeledes innovative og bæredygtige produkter – udvalgt blandt i første omgang 1.500 håbefulde award-aspiranter fra hele 55 lande.

I Huset Venture håber vi naturligvis, at The Airbag går hele vejen. Men allerede inden spændingen udløses i april, har du mulighed for ved selvsyn at konstatere, at airbags ikke kun redder liv på vejene – nu kan de også redde dig en behagelig eftermiddag på sofaen 😊

Læs mere om (og køb) The Airbag her: https://www.folkreykjavik.com/products/the-airbag?variant=40516556914749

Læs mere om Huset Ventures systue og skrædderi: https://husetventure.dk/storkobenhavn/socialoekonomisk-dansk-systue/